Një vajzë e re hyn në një lokal komplet nudo. Afrohët para banakut dhe porosit një birre. Kamarieri mbeti pa levizur duke e pare..
-Çke ja ben vajza, – “ske pare ndonjehër vajzë nudo”?

– “Jo jo” – ja bën kamarieri , – “vajza nudo kam parë”..
– “Po atehere pse me shikon ashtu”? – ja ben vajza.

-Eh po shikoj se nga do nxierresh leket per te me paguar birren.

Postoni këtë barcaletë:
  • Postoje tek Kapsit
  • Postoje tek Ngjarjet
  • Postoje tek Votoje
  • Postoje tek Lexoje
  • Postoje tek LajmeWeb
  • Facebook
  • Technorati
  • Digg