1.) Puna ështe lodhje

2.) Lind I lodhur dhe jetohet për të pushuar
3.) Duaje shtratin si veten tënde

4.) Pusho ditën për të vjetur natën
5.) Nuese shehe dike që po pusho ndihmoje
6.) Mos e be sot punën që mund tab ësh edhe neser
7.) Në jetë mundoju që të bësh pak,edhe ate pak jepjaj te tab ëjne të tjeret
8.) Kurt të vjen deshira për të punuar,ulu që të të kaloje

9.) Nga pushimi I tepert nuk ka vdekurnjeri

10.) Nëse puna eshte shendet, rroftë sëmundja

PS

Per te shmangur lodhjen e tepërt, keshillohet të lexohet me ngadal,ose me mire të ta laxejnë të tjrët.

Postoni këtë barcaletë:
  • Postoje tek Kapsit
  • Postoje tek Ngjarjet
  • Postoje tek Votoje
  • Postoje tek Lexoje
  • Postoje tek LajmeWeb
  • Facebook
  • Technorati
  • Digg