Barcaleta dhe Humor të ndryshëm në shqip.

Archive for the ‘Kafshët’ Category


Përse e ngacmove dhelprën!

Apr 27, 2009 Author: hecto | Filed under: Kafshët

Po udhëtonin në një aeroplan të gjitha kafshët e pyllit. Luani ishte komandant dhe dhelpra sherbëtore. Ndersa dhelpra shërbente papagalli po e ngacmonte dhe ajo shkon dhe ankohet luanit. Ai dha urdher që këtë radhe ta fali papagallin, por kur degjoi ujku filloi ta ngacmoje edhe ai dhelpren. Ajo serish i ankohet luanit. Luani i nxehur flak ujkun dhe papagallin nga aeroplani. Gjate rrezimit ujku filloi të kërkonte ndihmë, ndërkohe që papagalli iu pergjigj. Ore budalla nëse nuk dije të fluturoje përse e ngacmove dhelpren.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Miu dhe Lopa

Apr 4, 2009 Author: hecto | Filed under: Kafshët

Lopa i thotë miut , “piciruk kaq i vogël dhe të kanë dalë mustaqet”.
Miu i thotë lopës , “po ti moj kaq e madhe dhe nuk vësh sutjena”.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Elefanti dhe miu

Mar 24, 2009 Author: hecto | Filed under: Kafshët

Kishin pas shkue një herë elefanti dhe miu në një pishinë . Elefanti lahej e miu e shikonte.

– “Pse nuk po hynë edhe ti në pishinë të lahësh”? – Po e pyet dhelpra miun.

“Ia kame dhene brekët elefantit“! po i pergjigjët miu.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Miza dhe elefanti

Mar 24, 2009 Author: hecto | Filed under: Kafshët

Një elefant e kishte pas shkel makina dhe vjen ndihma e parë me e dergu në spital, por gjatë gjithë kohës e ndjek nga pas një mizë.
Doktori spo e duronte dot mizën dhe i tha “po pse po e ndjek elefantin”.
Miza ju përgjigj –“po du me i dhonë gjak”.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

O luan,mos me shaj

Mar 19, 2009 Author: hecto | Filed under: Kafshët

Luani si mbret pylli na kishte një lokal ku te gjitha kafshët e pyllit pinin birra. Nje dite kishin mbaruar birrat dhe luani i thote lepurit : ” O lepur shko te shpia ime edhe merr nje arke me birra “. Lepuri ngaqe ishte pertac i tha: ” Ehu , thuj breshkes te shkoje “. Dhe luani kështu beri i tha breshkës dhe breshka u nis. Po këta prit e prit ajo spo vjen. Mbas 2 orësh luani thotë : ” Ueu, sa u vonu ajo budallaqja”.  Ja pret breshka te dera : ” O luan, mos me shaj, se nuk shkova fare”.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg
Gezuar.com on Facebook