Barcaleta dhe Humor të ndryshëm në shqip.

Archive for the ‘Koprracët’ Category


Njoftimet e fundit…

Apr 15, 2010 Author: hecto | Filed under: Koprracët

Dy Gjirokastrite po mburreshin se kush rri me shume nën ujë. Meqë asnjeri nuk po leshonte pe fare, u vendos të behej një gare. Do të zhyteshin në lumë, dhe kush rrinte më shumë do të merrte 2 mije lekë nga shoku tjeter. Trupat nuk jane gjendur akoma jane njoftimet e fundit nga policia…

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Bisnesmenët

May 7, 2009 Author: hecto | Filed under: Koprracët

Një biznesmen Gjirokastrit dhe një biznesmen Çifut shkojne në një restorant klasi pasi perfunduan disa marveshje fitimprurese për te dy.Pasi hengren e pine per qef,doli problemi se kush do të paguante.Pasi e pa qe çifuti as qe e kishte neper mend të hapte gojen,Gjirokastriti me gjysme zeri tha: Paguaj une.
Te nesermen titujt kryesore të gazetave shkruanin:
“Një biznesmen i fuqishem çifut gjëndet i therur per larje hesapesh”

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Gjirokastriti

Apr 26, 2009 Author: hecto | Filed under: Koprracët

Një gjirokastrit i thotë babait: “Kam gjetur një goxha vajze nga Tirana do ta marr”. Dhe babai përgjigjet: “Mirë, mirë, po rrugen kush e paguan” ?

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Blenë Gjirokastriti kafshë shtëpiake

Mar 17, 2009 Author: hecto | Filed under: Koprracët

Blenë Gjirokastriti kafshe shtëpiake.. por blenë një Xhirafë (për arsye që të haje te kopeshti komshis jo tek i veti)

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Ishte një kurrnac …

Mar 17, 2009 Author: hecto | Filed under: Koprracët

Ishte një kurrnac (gjirokastrit) dhe u thote të bijëve:”nëqoftëse silleni mire do t’ju çoj në ëmbeltore të shihni si hane të tjeret”.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Skocezët Koprace

Mar 15, 2009 Author: hecto | Filed under: Koprracët

Ishin njëherë 3 vëllezer skocezë . Një dite njëri prej tyre emigroi në Amerike dhe rikthehet në atdhe pas 6 vjetesh .
Ç’të shohe vëllezerit e tij dhe i ati mbanin mjekrat e gjata deri në brez . I habitur i pyet : – Po ju pse i keni rritur mjekrat keshtu ?!
– Eh birë – përgjigjet i ati- “ti kur ike në Amerikë harrove dhe more briskun e rrojës me vete” .

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg
Gezuar.com on Facebook