Barcaleta dhe Humor të ndryshëm në shqip.

Archive for the ‘Batuta të ndryshme’ Category


Lexojeni, besoj se do te jeni dakord

Apr 2, 2013 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Zoti krijoi gomarin dhe i tha: “Ti do jesh gomar dhe do mbash gjithçka mbi vete. Ti do jetosh 30 vjet.”
Gomari u pergjigj: “Dakort o ZOT po jane shume aq, sikur te me jepje veç 10 vjet?”

Zoti ia degjoi lutjen dhe i dha 10 vjet jete.

Zoti krijoi qenin dhe i tha: “Ti do jesh qen dhe do ruash shtepine. Do hash çfare te japin te tjeret. Do jetosh 20 vite.”
“Dakort ZOT,”- tha qeni, – “por jane shume aq vite, sikur te me jepje 10 vjet jete?”
Zoti ia degjoi lutjen dhe i dha 10 vjet jete.

Zoti krijoi majmunin dhe I tha: “Ti do jesh majmun. Do kercesh deg me deg dhe do besh majmulleqe te argetosh ato qe ke prane.TI do jetosh 20 vite
Majmuni tha.” “Dakort o ZOT po aq jane teper. Do me japesh veç 5 vite?”
Zoti ia degjoi lutjen dhe i dha 5 vjet jete.

Zoti krijo njeriun. I tha: “Ti do jesh njeri, do jesh qenia me inteligjente ne toke. Do zoterosh boten perveç gruas. Do jetosh 30 vite.”
Njeriu u pergjigj: “Faleminderit ZOT. Por aq vite jane pak.”

“Sikur te m’i jepje mua ato vitet qe nuk donte gomari, qeni dhe majmuni?”
Zoti ia plotesoi deshiren (30+20+10+15=75 ).

Dhe keshtu njeriu 30 vjet i kalon si njeri. Pastaj martohet dhe 20 vjet i kalon si gomar duke punuar dhe mbajtur mbi vete pergjegjesite e familjes. 10 vite kur del ne pension rri ne shtepi si qen dhe hane ç’fare t’i japin. Dhe 15 vjet te tjera leviz si majmun nga nje femije te tjetri dhe argeton niperit edhe mbesat… :)))

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Kompresa me uje te ftohte

Feb 25, 2013 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Nje burre cdo dite shtrydhte nje pecete edhe ferkonte murin…3 here ne dite.
Komshiu e shikon edhe fillon te behet merak e shikon diten e pare nuk e pyet sepse i vjen keq.
E shikon diten e dyte prap nuk e pyet diten e trete vendos ta pyes
“pse cdo dite e ferkon murin me pecete te lagur”?
Ai pergjigjet “po ja me ka thene doktori te bej kompresa me uje te ftohte tek vendi ku jam vrare”

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Gjeli ne treg

Apr 13, 2010 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Nje burr shkon me bler nje gjel ne treg. I pyet tregtaret sa leke e keni gjelin te gjithe e kishin nga 15000 leke. Ne fund te pazarit e sheh nje grua dhe i thot, a po ma len 10000 leke. Gruaja i thot: Po, por nuk di ku me lan gjelin.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Mushkonjat me elektrik në dorë

Mar 24, 2010 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Një fëmije duke rënë për të fjetur thëret babain:
Djali:

– “Babi, o babi mushkonjat nuk më lëne të flejë dhe po më pickojne”.
Babai:

– “Fike driten se nuk te vine me’.
Pas pak minutash në dhomë hynë një xixellonjë dhe fëmija bertet.
Djali:

– “Babi, babi tani mushkonjat po vine me elektrik dore”

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Gjermani,Amerikani edhe Shqiptari me pushime

Sep 13, 2009 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Ishin Gjermani Amerikani dhe Shiptari dhe e pyeten Gjermanin ku ke shkur për pushime ai i tha në Mars, pastaj e pyetën Amerikanin e ai tha në Jupiter kur e pyten Shiptarin ai i tha unë isha në Dijell e këto e pyeten po si shkove në dijell atje është shumë nxehtë djegësh krejt ky i tha po unë u nisa ka flladi i mbremjes.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Basti i fituar!

May 25, 2009 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Paulini, Petriti dhe Pjetri po punonin te nje shtylle telefoni kur Pjetri rreshqet, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca, filuan te diskutonin Paulini dhe Petriti se kush do i thote gruas se vet qe Pjetri vdiq.
– Shkoj un, se jam i mire per keto punet sensitive – thote Paulini.

Iken Paulini dhe kthehet pas 2 oresh me nje arke me birra Tirana. I çuditur Petriti e pyet:
– I the gruas se Pjetrit  qe Pjetri vdiq?

– Po – i thote Paulini.
– Po birren ku e gjete? – pyet perseri Petriti i çuditur.

– Kur i shkova te shpia i rashe deres dhe kur gruaja hapi deren e pyeta “A je ti ajo qe i vdiq burri ?”. “Jo e kam gjalle burrin me tha”, dhe un i thashe “A e veme me bast me nje arke me birra?”

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Koka bosh

Apr 26, 2009 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Beni para se të shkojë në shkollë i thotë të jëmës se i dhemb barku.
-E jëma: “Nuk ke ngrënë bukën, e ke barkun bosh ndaj të dhemb, po të ishte plot nuk do të të dhembte”. Në shkollë mësuesi ju thotë xënësve “Fëmijë më dhemb koka, mos bëni zhurmë ju lutem.”
-Beni ngrihet në këmbë “Mësues, e keni kokën bosh prandaj, po të ishte plot nuk do të të dhimbte.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Kush e ka babajn më të zotin

Apr 26, 2009 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Disa fëmijë po mburreshin se cili i ka te jatin me te zotin: Njëri thotë:
– Babi im pasi hedh shigjetën vrapon dhe e kap pa arritur në shënjestër. I dyti:
– Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shënjestrën… I treti:
– Se mos është ndonjë gjë kjo. Babi im është mësues, megjithëse puna i mbaron në orën 4 vjen në shtëpi që në 1.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg

Nxënësi

Apr 26, 2009 Author: hecto | Filed under: Batuta të ndryshme

Një nxënës i sapoardhur në klasën e re pyet mësuesen : “Mesuese a dënohet dikush për diçka që nuk e ka bërë? –“Jo asnjëherë” përgjigjet mësuesja. – Atëherë se besoj se do të më dënoni mua për detyrat që nuk i kam bërë.

Postoni këtë barcaletë:
 • Postoje tek Kapsit
 • Postoje tek Ngjarjet
 • Postoje tek Votoje
 • Postoje tek Lexoje
 • Postoje tek LajmeWeb
 • Facebook
 • Technorati
 • Digg
Gezuar.com on Facebook