Të dashuruarit dhe thasët me pleshta nuk ruhen =]

Dashuria është e verber, martesa i rikthen shikim =]

Dashuria është si pula e zezë, në çdo zemër bën nga një vezë =]

Postoni këtë barcaletë:
  • Postoje tek Kapsit
  • Postoje tek Ngjarjet
  • Postoje tek Votoje
  • Postoje tek Lexoje
  • Postoje tek LajmeWeb
  • Facebook
  • Technorati
  • Digg